Kredittkortvelger

Vi har samlet nøkkeldata om alle norske kredittkort på denne siden. KredittkortVelgeren kan hjelpe deg med å finne riktig kredittkort for deg basert på hvilke egenskaper du ønsker.

Alle norske Kredittkort på en side

På Kredittkort-Siden.no har vi samlet informasjon om alle norske kredittkort. Nøkkeldata om hvert enkelt kort henter vi fra finansportalen.no som er en tjeneste fra Forbrukerrådet.

Rabatt på Drivstoff

Du kan spare mye penger på å betale drivstoff med kredittkort. Enkelte kredittkort gir deg rabatt på spesifikke bensinstasjoner/kjeder, mens andre gir deg en fast rabatt på bensin uavhengig av hvilken bensinstasjon du benytter.

Dersom du passer på å betale inn alt utestående innenfor rentefri betalingsutsettelse, så kan du spare mye penger på å betale drivstoff med riktig kredittkort.

Kredittkort
Sammenlign

Sammenlign Kredittkort med rabatt på drivstoff

Dersom du er usikker på hvilket kort som passer deg best, så anbefaler vi å bruke «sammenlign» funksjonen vår for å tydeliggjøre forskjellene mellom kortene du vurderer.

Klikk på «Sammenlign» ved siden av de kredittkortene du vurderer, og klikk deretter på sammenligningsikonet helt ute på høyre side. Du vil da få vist kortene ved siden av hverandre, og du kan enkelt sammenligne kortenes nøkkeldata (fordeler, gebyrer, renter m.m.).

Hvilket kredittkort er best i test?

Det finnes over 300 kredittkort i Norge, og det er få tester som inkluderer alle kort. Av større tester de siste årene kan vi nevne E24 sin test fra 2014 og Norsk Familieøkonomi sin test fra samme år. Problemet med disse testene er at de er fra 2014, og de vil derfor på mange måter være utdatert.

Noen kredittkort finnes ikke lenger, andre er kommet til. Vilkår, fordeler og priser har også endret seg.

Andre tester

Dersom du gjør et søk på Google etter «Test av kredittkort», så vil du finne svært mange tester. Felles for de fleste er at det kun er 10-15 kort som er testet, og da oftest med generelle kriterier som skal treffe en gjennomsnittsbruker. Om du f.eks. er på jakt etter et kort med gode rabatter innenfor en gitt kategori, så vil ikke nødvendigvis testresultatene gjenspeile hvilket kredittkort som er best for deg.

Vi mener derfor at den beste måten å finne riktig kredittkort er å bruke filteret på siden vår. Du vil da få se de kortene som har de egenskapene du ønsker. Om du står igjen med 2 eller flere kort å velge mellom, så kan du enkelt sammenligne dem mot hverandre ved hjelp av «Sammenlign» funksjonen på siden vår.

Best i test
Godkjent

Krav for å søke om kredittkort

Alle kortutstedere har noen kriterier som må oppfylles i forbindelse med søknad:

  • Noen har krav om minimumsinntekt (står oppført på hvert kort)
  • Aldersgrense (minimum alder står oppført på hvert kort)
  • Du kan ikke ha betalingsanmerkninger
  • Du må være norsk statsborger og ha bodd i Norge de siste 3 årene
Kredittkort-Siden
Sammenlign tilbud
  • Kredittkort (0)
Sammenlign
0