Refinansier Kredittkort

Kredittkort kan være en fordel å bruke i mange sammenhenger. En del kort inkluderer fordeler som for eksempel reiseforsikring og rabatter, og kan derfor spare deg for penger. For å få utbytte av fordelene er det imidlertid viktig å betale ned det utestående hver måned da renten på kredittkort ofte er høyere enn på andre lån.
Betal ned kredittkort

Bør du refinansiere ditt kredittkort?

Det anbefales å bruke kredittkort i mange sammenhenger, men du bør ikke bruke det som et langsiktig lån. Årsaken er at kredittkort har en høy rente.
Dersom du har en høy kredittkortgjeld som du ikke klarer å betale ned raskt, så kan du spare penger på å refinansiere denne gjelden.
Dette gjøres ved å ta opp et nytt lån med bedre vilkår og på den måten betale ned kredittkortgjelden.

Hvilket lån bør du velge?

Best Refinansiering finner du en oversikt over populære banker og låneformidlere som tilbyr refinansiering av kredittkortgjeld. 
Da bankene gir individuelle tilbud, anbefales det å søke hos flere banker og deretter velge den banken som gir deg det beste tilbudet.

Dette kan forenkles ved å benytte en låneformidler som Axo Finans eller Lendo. De sender søknaden din til flere banker og gjør det enkelt for deg å sammenligne tilbudene. Disse tjenestene medfører ingen ekstra kostnader for deg, og det er helt uforpliktende å søke om refinansiering.

Klikk her for å besøke Best Refinansiering
Velg beste bensinkort

Dine sammenligninger

Sammenlign
FJERN ALLE
SAMMENLIGN
0
crossmenu